Ohjeet ja säännöt

Peruutusehdot

Ryhmään osallistumisen peruminen tai keskeyttäminen on ryhmän kauden alettua mahdollista vain pitkäaikaisen sairauden (yli 1kk), raskauden tai armeijan johdosta, joista on esitettävä kirjallinen todistus. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla muihin ryhmiin.

Seurasta johtumattomasta syystä tapahtuneen uimaopetuksen peruuntuminen (esim. veden likaantumisesta johtuva altaiden käyttökielto kyseisenä ajankohtana) ei oikeuta maksujen palautuksiin tai korvaavien kertojen järjestämiseen. 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen on sitova ja uintikerran voi peruuttaa kun kausi on alkanu niin ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen, jolloin seura palauttaa jo maksetun summan vähennettynä 10€ maksulla. Uimarin osallistumisen peruutus pitää aina tehdä kirjallisesti ennen ryhmän toista harjoituskertaa sähköpostilla: uimaseurakangasalankuohu@gmail.com 

Uintiryhmiin ei voi osallistua, mikäli jäsen ei ole suorittanut maksujaan.UKK on sitoutunut noudattamaan seuraavia sääntöjä Kangasalan uimahallissa. On tärkeää, että kaikki jäsenemme tuntevat nämä:

Muita sääntöjä ja malleja: